Μια πρωτότυπη συνεργασία
Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την Obvious - μια τριάδα Γάλλων καλλιτεχνών που απογειώνουν τα όρια της τέχνης χρησιμοποιώντας Τεχνητή Νοημοσύνη. Η νέα έκδοση Xelius SL 10.0 Symbiosis γίνεται το πρώτο ποδήλατο της κατηγορίας Road που συνδυάζει αρμονικά μια σχεδίαση που δημιουργείται από την τεχνολογία AI με την οραματική τεχνογνωσία καλλιτεχνών.
Ένας μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας και δημιουργικότητας!

Μοναδικός σχεδιασμός
Μέσα από αυτή τη δημιουργία, η Lapierre και η Obvious θέλησαν να εξερευνήσουν το θέμα της κίνησης και πιο συγκεκριμένα, τη σχέση μεταξύ μηχανικής και εμβιομηχανικής περιστροφής που συνδέει τον ποδηλάτη με το ποδήλατο του.

Η κίνηση αντανακλάται σε έναν χαρακτηριστικό χρωματικό κώδικα: το ροζ που αντιπροσωπεύει την ανθρωπότητα και το μπλε που συμβολίζει τη μηχανική.

Οι ομόκεντροι κύκλοι στο πλαίσιο αντιπροσωπεύουν όλα τα σημεία περιστροφής του αναβάτη και του ποδηλάτου: τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν τον άνθρωπο και μια σειρά από μηχανικά γρανάζια απεικονίζουν το ποδήλατο.

Συνδυάζοντας αισθητική και απόδοση, η έκδοση Xelius SL 10.0 Symbiosis προβάλλει τη συγχώνευση της καλλιτεχνικής έκφρασης και την αναζήτηση της αθλητικής τελειότητας.

The official 2023 Tour de France bike for the Groupama-FDJ and FDJ-Suez teams
Καινοτομία, επιδόσεις, σχεδιασμός, τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα βουνού της Lapierre.
Το E-zesty 2023 αποτελεί το τέλειο E-MTB για όποιον δεν ζει στα βουνά όλο το χρόνο και αναζητά τον τέλειο συμβιβασμό μεταξύ βάρους, χειρισμού και δυναμικής υποβοήθησης.
Το νέο E-zesty θα φέρει πολύ περισσότερη ευχαρίστηση, θα γεννήσει την επιθυμία να επιστρέψετε, να αισθανθείτε απλά καλύτερα και να κάνετε περισσότερα από τα αναμενόμενα.
A tight-knit collective, with a will to fight and to live for the bike and for its members...


This film, shot in immersion with the Lapierre Zipp Collective team, traces the 2021 Enduro World Series season. A difficult year for Isabeau who lost her father just before the start of the season but also for Adrien who had a period of doubt after a complicated start to the season.


"Resilience" shows the importance of the collective in these difficult moments and reveals the will to fight by the two outstanding riders that are Isabeau Courdurier and Adrien Dailly.


A film full of emotions that gives a real lesson in life.